Matrix Rom English English

Matrix Rom casa software

 

Produsele noastre fac mai usoara afacerea dvs
Editura
:: OUTSOURCING
:: OFERTA NOASTRA
:: EXPERIENTA
     :: PRODUSE
Matrix DEVIZ
Matrix CONSTRUCT
Matrix INSTAL
Matrix EVAL
Matrix ACCES
Matrix OBIECT
Matrix GANTT
Matrix PRET
Matrix PATRIMONIU
Matrix CALITATE
Matrix LEGIS
Matrix TERMIC
Matrix ENERG
Matrix DIRIG
Matrix CADASTRU
Matrix AUDIT ENERGETIC
Matrix VERIF
:: Abonare newsletter
Nume Prenume / Firma:
Email:

Microsoft Certified Partner
Matrix Acces

:: Matrix Legis versiunea 3.1 - VERSIUNE NOUA

Matrix Legis

Noua versiune a programului Matrix Legis disponibila atat pe CD, cat si pe flash memory, include toate legile, ordonantele si hotararile de guvern, ordinele de ministru etc. aferente domeniului constructiilor la nivelul anului 2017.
Click aici pentru a comanda ultima versiune Matrix Legis.

Pret actualizare de la versiunea anterioara: 100 lei

Matrix Legis >

:: Matrix Verif versiunea 1.1- VERSIUNE NOUA

Matrix Verif

A aparut versiunea noua a aplicatiei Matrix Verif, primul si singurul program informatic existent pe piata romaneasca care permite accesul utilizatorului la versiunea completa a reglementarilor tehnice si actelor in vigoare - normative, instructiuni, ghiduri, specificatii,legi - conform cu bibliografia pentru sustinearea examenului de autorizare a verificatorilor de proiecte, responsabililor cu executia si expert tehnic 2017
Pret actualizare de la versiunea anterioara: 150 lei

Matrix Verif >

:: Matrix Dirig versiunea 1.4 - VERSIUNE NOUA

Matrix Dirig

A aparut versiunea noua a programului Matrix Dirig, primul si singurul program informatic existent pe piata romaneasca care permite accesul utilizatorului la versiunea completa a reglementarilor tehnice si actelor in vigoare - normative, instructiuni, ghiduri, specificatii - conform cu bibliografia pentru sustinearea examenului de autorizare diriginti de santieri 2017.
Pret actualizare de la versiunea anterioara: 75 lei

Matrix Dirig >

:: Matrix Cadastru - versiunea 2.1 VERSIUNE NOUA

Matrix Cadastru

A aparut versiunea noua a programului Matrix Cadastru, primul si singurul program informatic existent pe piata romaneasca care permite accesul utilizatorului la versiunea completa a reglementarilor tehnice si actelor legislative in vigoare - normative, instructiuni, ghiduri, specificatii,legi - conform cu bibliografia pentru sustinearea examenului de autorizare pentru realizarea lucrarilor de specialitate in domeniul cadastrului, al geodeziei si cartografiei 2017.
Pret actualizare de la versiunea anterioara: 75 lei

Matrix Cadastru >

:: Matrix Audit Energetic - versiunea 2.3 VERSIUNE NOUA

Matrix Audit Energetic

A aparut versiunea noua a programului Matrix Audit Energetic, primul si singurul program informatic existent pe piata romaneasca care permite accesul utilizatorului la versiunea completa a reglementarilor tehnice si actelor legislative in vigoare - normative, instructiuni, ghiduri, specificatii,legi - conform cu bibliografia pentru sustinerea examenului de autorizare auditori energetici 2017.
Pret actualizare de la versiunea anterioara: 100 lei

Matrix Audit Energetic >

:: Matrix Instal versiunea 8.2 - VERSIUNE NOUA

Matrix Instal

Ultima versiune este actualizata conform listei M.D.R.A.P. valabila la data de 16.02.2017.
Click aici pentru a comanda ultima versiune Matrix Instal.

Pret actualizare de la versiunea anterioara: 200 lei

Matrix Instal >

:: Matrix Construct versiunea 10.2 - VERSIUNE NOUA

Matrix Construct

O noua versiune a produsului Matrix Construct, produs unic pe piata din Romania, versiune care include acum noi normative conform listei M.D.R.A.P. la nivelul anului 2017.
Pentru a avea actualizata licenta dumneavoastra de Matrix Construct, click aici pentru a comanda acum online.

Matrix Construct >

:: Matrix Pret noiembrie 2016 - VERSIUNE NOUA

Matrix Pret

A aparut versiunea noua a programului Matrix Pret, produs unic pe piata din Romania, care cuprinde preturile in constructii si instalatii corespunzand lunii noiembrie 2016.
Clientii care au abonament la Matrix Pret online, regasesc deja in contul lor preturile pentru versiunea noiembrie 2016.
Daca nu aveti abonament la Matrix Pret online si doriti sa dispuneti de actualizarile trimestriale gratuit, imediat ce apar, click aici pentru a va abona pe o perioada de 6 luni (inclusiv 2 actualizari) sau 12 luni (inclusiv 4 actualizari).
Pentru clientii care nu au acces la Internet click aici pentru a comanda Matrix Pret pe CD sau pe flash memory.

Matrix Pret >

:: Matrix Eval - VERSIUNE NOUA

Matrix Eval

De 7 ani produsul Matrix Eval este singurul produs software de pe piata de profil din Romania care permite elaborarea de evaluari si expertize tehnice in constructii. Incepand cu luna aprilie 2010, va propunem o noua versiune a programului Matrix Eval disponibila atat pe CD, cat si pe flash memory, o versiune in "haine noi" cu o noua interfata pentru utilizatori si coeficientii de actualizare a preturilor pana in martie 2017.
Click aici pentru a comanda ultima versiune Matrix Eval.

Pret actualizare de la versiunea anterioara: 150 lei

Matrix Eval >

:: Matrix Obiect - VERSIUNE NOUA

Matrix Obiect

Noua versiune a programului Matrix Obiect, singurul program informatic existent pe piata romaneasca pentru calculul rapid al valorii unei cladiri, precum si cantitatile de lucrari si materiale principale necesare pentru realizarea acesteia pe baza de obiecte de constructii tip, include preturile actualizate la nivel decembrie 2016, precum si 4 fise noi (referitoare la hale industriale, hale metalice, constructii pentru birouri, locuinte individuale).
Click aici pentru a comanda ultima versiune Matrix Obiect.

Pret actualizare de la versiunea anterioara: 70 lei

Matrix Obiect >

:: NOU - Matrix Pret pe flash memory

Matrix Pret

Incepand cu verisunea noiembrie 2009, produsul Matrix Pret, produs unic pe piata din Romania, care cuprinde preturile in constructii si instalatii se distribuie si pe flash memory.
De ce flash memory si nu CD?
Fiindca astfel aveti posibilitatea sa folositi Matrix Pret oriunde, acasa, la servici, la parteneri, pe orice calculator fara sa mai fiti limitat de o licenta care poate fi folosita doar pe un singur calculator.
Preturile sunt actualizate trimestrial si va sunt trimise pe un CD cu care actualizati datele de pe stick-ul dumneavoastra.

Matrix Pret >

:: Produs nou - Matrix Termic

Matrix Termic

Gestiunea actiunilor si a documentatiilor necesare pentru aplicarea O.U.G. nr. 18/2009 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte.
Unicul produs informatic cu acest scop existent pe piata romaneasca se adreseaza compartimentelor tehnice din primarii care au in sarcina aplicarea prevederilor Ordonantei 18/2009 si a Normelor metodologice de aplicare a acesteia.

NOU - Prezentare video (Click aici)

Matrix Termic >

:: Matrix Acces - acces online la produsele noastre

Matrix Acces

Simplu, rapid, fara instalari. Acces online, de oriunde, oricand, la produsele Matrix Construct si Matrix Instal.
In curand acces si la produsele Matrix Pret si Matrix Legis.

Matrix Acces >

:: Versiune noua - Matrix Deviz versiunea 5

Matrix Deviz

Versiunea 5 a programului Matrix Deviz asigura posibilitatea obtinerii formularelor prevazute in Ordinul 863/2008 pentru aplicarea H.G. 28/2008.

Matrix Deviz >

:: Special pentru clientii Matrix Deviz

Matrix Deviz

Toti clientii care achizitioneaza produsul Matrix Deviz incepand cu 01.01.2009, vor primi si o licenta gratuita, cu ultima versiune a programului Matrix Pret. In acest fel punem la dispozitia clientilor un "ghid" de preturi la zi pentru cele mai importante lucrari si materiale utilizate in activitatea de constructii si instalatii.

Matrix Deviz >

:: Outsourcing

Outsourcing-ul in Romania este una din cele mai bune solutii pentru companiile straine in acest domeniu. Calitatea programarii in Romania care este una din cele mai bune din lume, scoala de programatori din Romania, foarte bine cunoscuta in toata lumea, numarul mare de personal calificat in domeniul IT in Romania, raportat la numarul de locuitori si preturile mici pentru toate serviciile si produsele in comparatie cu alte tari vestice, recomanda Romania ca un mediu propice pentru outsourcing.

continuare...