Matrix Rom English English

Matrix Rom casa software

 

Produsele noastre fac mai usoara afacerea dvs
Editura
:: OUTSOURCING
:: OFERTA NOASTRA
:: EXPERIENTA
     :: PRODUSE
Matrix DEVIZ
Matrix CONSTRUCT
Matrix INSTAL
Matrix EVAL
Matrix ACCES
Matrix OBIECT
Matrix GANTT
Matrix PRET
Matrix PATRIMONIU
Matrix CALITATE
Matrix LEGIS
Matrix TERMIC
Matrix ENERG
Matrix DIRIG
Matrix CADASTRU
Matrix AUDIT ENERGETIC
Matrix VERIF
:: Abonare newsletter
Nume Prenume / Firma:
Email:

Microsoft Certified Partner
:: Produse
Un domeniu important de activitate al companiei noastre este conceperea si dezvoltarea de produse software asupra carora detinem integral drepturile de proprietate intelectuala (box software). Distributia acestor produse este realizata direct tot de catre noi. Pina in prezent am conceput, dezvoltat si distribuim opt produse.
Pentru o prezentare a fiecarui produs, pentru a comanda on-line oricare din produse sau pentru a descarca o versiune demo a fiecarui produs dati click pe denumirea fiecarui program in continuare sau in meniul alaturat din stinga ecranului.
Matrix DEVIZ - produs software destinat elaborarii documentatiei tehnico-economice de executie, realizarii documentatiei de ofertare si urmaririi lucrarilor prin situatii de lucrari si extrase de deviz.
Matrix CONSTRUCT - solutie software pentru a dispune pe calculator intr-o forma completa de reglementarile tehnice in vigoare necesare pentru activitatea de proiectare si executie a lucrarilor de constructii.
Matrix INSTAL - solutie software pentru a dispune pe calculator intr-o forma completa de reglementarile tehnice in vigoare necesare pentru activitatea de proiectare si executie a lucrarilor de instalatii pentru constructii.
Matrix EVAL - produs software pentru elaborarea expertizelor tehnice in constructii.
Matrix ACCES - platforma pentru utilizarea produselor Matrix Rom direct online
Matrix OBIECT - produs software pentru calculul valorii cladirilor pe baza de obiecte tip
Matrix GANTT - produs software pentru programarea activitatilor / devizelor componente ale unei lucrari de constructii
Matrix PRET - varianta electronica a Buletinelor de preturi pentru constructii si instalatii
Matrix PATRIMONIU - solutie software pentru gestionarea patrimoniului imobiliar aflat in posesia diverselor institutii ale statului
Matrix CALITATE - solutie software pentru verificarea calitatii si receptia lucrarilor de constructii si instalatii
Matrix LEGIS - solutie software pentru a dispune pe calculator intr-o forma completa de toate legile, ordonantele si hotararile de guvern, ordinele de ministru etc. aferente domeniului constructiilor
Matrix TERMIC - gestiunea actiunilor si a documentatiilor necesare pentru aplicarea O.U.G. nr. 18/2009 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte